Măsura 6.4

 1. Beneficiar: Penta Media Advertising SRL
  Proiect – Dezvoltarea activităților de producție in domeniul confecțiilor metalice la Penta Media Advertising SRL
  Prin proiect beneficiarul a dotat o unitate de producție de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice. A creat un loc de muncă cu normă întreagă pe care îl va păstra pe întreaga durata de implementare și monitorizare a proiectului.
  Au fost achiziționate următoarele:
  -calculator
  -mașină de debitat tablă cu comandă numerică complet echipată cu compresor de aer, instalație de oxigaz, plasma și masa de suport a materialului debitat.
  -aparat de sudură MIG/MAG- 2 buc pentru efectuarea de suduri pe diferite tipuri de materiale.
  Principalele produse obținute sunt:
  -elemente prefabricate traforate pentru garduri și porți din metal
  -elemente prefabricate pentru parapeți și elemente architecturale de decor interior din metal
  -mobilier stradal metalic(stații autobuz, panouri de informare stradală, gratare protecție arbori, rasteluri pentru biciclete)
  -subansamble metalice (diverse piese înglobate, gusee metalice, părți componente ale structurilor metalice cu forme complexe)
  -hale industriale metalice prefabricate (diverse dimensiuni) .

2. Beneficiar: Tas Automobile SRL SRL
Proiect – Dezvoltarea activităţilor societăţii  Tas Automobile SRL

Prin ajutorul primit din partea GAL Tövishát, beneficiarul a achiziționat un buldoexcavator cu accesoriile necesare:

 • 4 cupe de excavare cu dinți;
 • Cupă față multifuncțională;
 • Kit de furci rabatabile pentru ridicare;
 • Linie hidraulică auxiliară;
 • Braț curbat și extensebil, adâncime de lucru aprox. 5,6 m dotat cu cuplaj rapid

Beneficiarul va putea presta următoarele servicii: încărcare/descărcare materiale, produse, pământ, nisip, pietriș, argilă etc. pentru clienți persoane fizice și juridice.

Prin implementarea acestui proiect se va crea un nou loc de muncă în microregiunea Tövishát.

3.Beneficiar :Proiect M Evostruct SRL-D Proiect: ,,Modernizare activitate de proiectare’’ Solicitantul prin proiect a achiziționat echipamente IT: calculatoare, multifuncționale, imprimantă, cat și soft specializat pentru desen, calcul structure, randari etc.

4. Beneficiar : RXM VIP AGROSERV SRL Proiect : Achiziție echipamente pentru activități de curățare a străzilor Prin proiect se urmareste dezvoltarea si modernizarea activitatii desfasurate de catre RXM VIP AGROSERV SRL prin achizitionarea de echipamente specifice activitatii 8129” Alte activitati de curatenie n.c.a”, In special se urmareste prestarea de activitati de indepartare a zapezii si a ghetii, cat si de maturare a strazilor.

S-au achizitionat prin proiect urmatoarele

 • Freză zapadă
 • Plug zăpadă
 • Sărăriță pe roți 4mc
 • Măturătoare stradală
 • Incărcător frontal autopropulsat

5. Beneficiar – BALINT ROBERT JOZSEF PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ Proiect – Inființare atelier auto in localitatea Hodod, Jud. Satu Mare Prin proiect s-a inființat un atelier de reparații auto in loc Hodod, nr 338, prin dotarea unei clădiri existente cu utilaje si echipamente specifice desfașurării activității de reparații auto.

S-au achiziționat următoarele -Compresor cu piston rezervoe 500 l -Mașină pentru montat demontat anvelope autovehicule -Mașină electronică echilibrat roți pt. autovehicule -Presă hidraulică atelier – 50 T -Cărucior scule CU 203 PIESE -Interfață diagnoză camioane -Aparat service AC KONFORT 760 R automat pentru autovehicule -Mașină pentru jantat/dejantat roți camioane etc.

6. Beneficiar – SC CELOKPREST SRL Proiect – INVESTITIE PENTRU PRESTARI SERVICII

Prin prezentul proiect s-au achizitionat echipamente, dotari si materiale decorative, necesare pentru desfasurarea unei activitati de prestare servicii de organizare diverse evenimente recreative si distractive: nunti, botezuri, mese festive in diverse locatii specificate de terti. Investitia vizeaza dezvoltarea de catre firma a unei activitati de servicii pentru populatia rurala, care presupune  posibilitatea organizarii diverselor evenimente pentru populatia din zona rurala a judetului Salaj si Satu Mare si orasul Cehu Silvaniei, teritoriu care este acoperit de GAL Tovishat. Firma a achizitionat prin proiect echipamente necesare gestionarii afacerii, promovarii si realizarii programarilor evenimentelor cum a fi

 • Laptop
 • Imprimanta multifunctionala
 • Tableta
 • Aparat foto

Precum și materiale decorative și echipamente folosite la organizarea evenimentelor